Λογότυπο Βιβλιοπωλείου Gutenberg

Katja Merk

Η Katja Merk (1979) είναι διπλωματούχος διοίκησης επιχειρήσεων. Σπούδασε οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων Επιστημών Wilhelmshaven και βιομηχανική/οργανωτική ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων Επιστημών Harz, και ασχολήθηκε εντατικά με ζητήματα διοίκησης επιχειρήσεων και διαχείρισης ανθρωπίνου δυναμικού ήδη κατά τη διάρκεια των σπουδών της.
Από το 2002 δραστηριοποιείται στον χώρο του εμπορίου στη νότια Γερμανία, κατέχοντας διευθυντικές θέσεις. Σε αυτό το πλαίσιο, η Katja Merk έρχεται αντιμέτωπη με τα προβλήματα της εργασιακής καθημερινότητας που σχετίζονται με τη διαχείριση του ανθρωπίνου δυναμικού και ασχολείται στην πράξη με το ζήτημα του εργασιακού εκφοβισμού.
Στη συγγραφή του τόμου συνέβαλε, επίσης, ο Michael Merk (1948), διπλωματούχος μηχανικός και μηχανικός οικονομίας και διοίκησης. Μετά την ολοκλήρωση πανεπιστημιακών σπουδών πολιτικού μηχανικού καθώς και οικονομικών επιστημών, διετέλεσε επικεφαλής μεγάλων έργων για διάστημα μερικών ετών, και επί σχεδόν μία εικοσαετία διευθύνων σύμβουλος γνωστών μεσαίων και μεγάλων επιχειρήσεων. Κατά τη διάρκεια της μακρόχρονης επαγγελματικής δραστηριότητάς του στη διαχείριση, συνέλεξε πολλές εμπειρίες στον τομέα της ηγεσίας και της διοίκησης επιχειρήσεων, τις οποίες τώρα αξιοποιεί και μοιράζεται με την ιδιότητα του εξωτερικού συμβούλου. Ο Michael Merk έχει κάνει δημοσιεύσεις και στο παρελθόν, και έχει εκδώσει, επίσης, έναν τόμο σχετικά με τον επιχειρηματικό σχεδιασμό.

Κατηγορίες
Ταξινόμηση κατά: